لوله بدون درز یا مانیسمان

لوله بدون درز یا مانیسمان چیست؟

۹۸

لوله بدون درز یا مانیسمان چیست؟

لوله مانیسمان یا لوله بدون درز امروزه در صنعت کاربرد و استفاده گسترده ای پیدا نموده است. به طور کلی، لوله های مانیسمان به علت نبود درز در ساختار آنها، یکی از گزینه های کارآمد و راهگشا در صنایع حساس به شمار می روند.
لوله مانیسمان بدون درز، برای استفاده در خطوط فشار قوی، سیلندرهای هیدرولیک، فشرده، خطوط انتقال نفت و گاز، بر روی لوله مانیسمان حساب ویژه ای باز می کنند. ناگفته نماند که در صنایع مختلفی نظیر حفاری و صنایع نفت و گاز نیز استفاده از این نوع لوله در طیف وسیعی صورت می گیرد. همچنین به علت استحکام و مقاومت بالا، لوله مانیسمان یکی از گزینه های کاربردی برای انتقال سیالات و جریانات پر فشار محسوب می شود.

قیمت لوله های مانیسمان

در ادامه لیست قیمت لوله مانیسمان  آورده شده است.با توجه به نوسانات قیمت جهت دریافت مشاوره و قیمت روز با کارشناسان ما تماس بگیرید و پس از مشورت و آگاهی کامل محصول مورد نظر خود را انتخاب و سفارش دهید.

لوله بدون درز

اسم دیگر لوله های بدون درز لوله های مانیسمان می باشد که اصطلاحا به این لوله ها “سیم لس” نیز می گویند. به لوله هایی بدون درز می گویند که برای ساخت آنها از هیچ گونه روشی برای جوش فلزات بکار نرود. لوله های بدون درز همچنین از نظر ترکیبات مواد اولیه نیز با دیگر لوله ها متفاوت هستند. این در صورتی است که برای ساخت لوله های درزدار روشهای برش ورق، فرم دهی و جوش دادن و در انتها غلطک پست سر گذاشته می شود.

لوله فولادی مانیسمان

لوله کربن استیل جزء لول های پر کاربرد فولادی است. این لوله ها در دو نوع لوله های بدون درز و درزدار برای کاربردهای گازی، نفت، ساختمانی، صنعتی، پتروشیمی و صنعت های دیگر تولید و ارائه می شوند. لوله های گفته شده می توانند بنا به درخواست مشتریان و نیاز پروژه در ضخامت های متفاوت ارائه شوند. سایز این لوله ها از ۶ تا ۱۲ متر است.

جهت مطالعه بیشتر به ویکی پدیا مراجعه فرمایید.

جهت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ☎۰۲۱۴۹۹۸۶۰۰۰ داخلی ۱۰۰ تماس بگیرید.

انواع لوله مانیسمان را در سایزها و رده های مختلف با بهترین کیفیت عرضه می کند.

کارشناسان آهن شهرپاسارگاد با صبر و حوصله در مسیر مشاوره و خرید انواع لوله بدون درز و یا لوله درزدار در کنار شما خواهند بود.

تاریخچه لوله مانیسمان به دو برادر آلمانی به نام های هارد و مکس مانسمان بر می‌گردد. این دو برادر آلمانی، نخستین بار در قرن نوزدهم و حدود سال ۱۸۸۶ برای اولین بار موفق به تولید لوله از شمش فولادی به جای ورق شدند. آنها توانستند روشی ابداع کنند تا با تولید لوله های بدون درز با ضخامت بالا، مسئله فشار انتقال سیالات مخصوصاً نفت را در آن زمان، به حد جدی کاهش دهند.

آن دو در حدود سالهای ۱۸۸۷ تا ۱۸۸۹ با یک شرکت استارتاپی، مذاکرات مختلف با شرکت ها و کارخانه های سازنده آلمان انجام دادند و توانستند در چند شرکت آلمانی مانند بوهمیا لاندور و ولز وارد شراکت شده و اولین تولیدات لوله بدون درز را به بازار جهان ارائه نمایند.

مانسمان
صنعت شرکت خوشه‌ای
سرنوشت Takeover
دفتر مرکزی دوسلدورف، Germany
محصولات Steel, Engineering (mechanical & electrical), automotive, telecommunicatinos
مالک ودافون

 

شرکت مانسمان (به آلمانی: Mannesmann AG)یک شرکت خوشه‌ای آلمانی بود که دفتر مرکزی آن در شهر دوسلدورف مستقر بود. این شرکت در سال ۱۸۹۰ میلادی با هدف تولید لوله‌های بدون درز تأسیس شده بود. در حدود سال ۱۸۹۳ هسته مرکزی کارخانه و بخش اصلی، به شهر دوسلدورف، مرکز صنایع آن زمان آلمان، منتقل گردید و با نام  Mannesmann Roher werk به فعالیت حرفه ای اقدام نمود. در سال ۱۹۹۹ میلادی توسط شرکت وودافون خریداری شد، که یکی از بزرگترین انتقالات در قرن اخیر بود. سهام این شرکت در بورس فرانکفورت داد و ستد می‌شد. این شرکت دارای ۱۳۰٫۸۹۰ نفر کارمند در کل جهان و درآمد ۲۳٫۲۷ میلیارد یورو (در سال ۱۹۹۹) بود.

مشخصات فنی لوله های مانیسمان

این لوله ها به نام لوله های بدون درز نیز مشهور هستند. در فرایند تولید این لوله های هیچ گونه جوش در بدنه آن ها انجام نمی‌گیرد. به دلیل یکدست بودن بدنه این لوله ها ، لوله مانیسمان تبدیل به یک لوله محکم شده است. از لحاظ قیمت نیز از سایر لوله ها گران تر محسوب میشود زیرا در آن جوش وجود ندارد و آسیب پذیری سیار کمی دارند. برای تولید لوله مانیسمان برخلاف سایر لوله ها از شمش استفاده می شود.

کابرد لوله مانیسمان

از کاربرد های این لوله می توان به موارد زیر اشاره کرد.

انواع لوله مانیسمان

این لول های طبق کاربردهایشان، سایز و ضخامت دسته بندی می‌شوند. اگر بخواهیم بر اساس کاربردهایشان آن ها را دسته بندی کنیم، دسته ها دقیقاً موارد بالا هستند.

اما در بازار ایران این لوله ها را بر اساس رده آن ها دسته بندی می‌کنند. لوله مانیسمان دارای رده های 40 ، 20 و 80 است.

📌 مطالب پیشنهادی :

مشخصات کاربردی لوله مانیسمان

5/5 - (4 امتیاز)

نظرات بسته شده است.